-->

Poftiti la munca episodul 4 online 6 Decembrie 2016

POFTITI LA MUNCA EPISODUL 4

ONLINE 6 DECEMBRIE 2016

Poftiti la munca episodul 4
Urmariti pe Clicksud - Lumea ta digitala, emisiunea Poftiti la munca episoduil 4 difuzat pe 6 Decembrie 2016, gratuit online integral:

Intra aici pe Clicksud pentru a urmari online integral pe 6 Decembrie 2016, emisiunea Poftiti la munca episodul 4 gratuit.

Trimiteți un comentariu

  1. Unde e difuzata e misiunea?.ca e frumos pentru vacanta?

    RăspundețiȘtergere
  2. hai pe bune, faceti o droaie de bani pe reiting si bagati subiecte de 2000 euro care nu este nimica cert ca vor locui acolo ,Pana proprietarul hotaraste tot ce vrea sa faca cu persoana respectiva, In opinia mea suntem o tara de rahat numai ca acceptam asta ne place sa vedem ,un mos alergand vedete care zic asa "Pai stai bre ca na-m venit aici sa muncesc" deci concluzia este toti ne F.. pa si Tv mai nou. Ma puteti injura ,dar eu cred ca mai bine ar fi sa analizati sau pe intelesul tuturor "ganditi in PLM"

    RăspundețiȘtergere
  3. pai voi doar noti fi prosti sa publicati ,nu? Ca asa zice sefu,ei uite de aia va chinuiti asa in Romania pentru ca a ajuns o tara fara locuitori cu demnitate.Chiar va rog sa analizati commetaiul meu ,inainte de al publica.Eu iubesc Romania dar asa cum e acuma ,si cam ce vad eu va fi mai rau,ma doare!!!

    RăspundețiȘtergere

[disqus]
Clicksud - Lumea ta digitală - aduce vizitatorului o experienţă integrată, construită în jurul unei fuziuni de media cum ar fi seriale online subtitrate şi emisiuni româneşti.