-->

Contact şi informaţii site

Clicksud.org - Lumea ta digitală este un site liber şi echidistant de divertisment care indexează conţinut gratuit ce se găseşte la liberă circulaţie pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări sau capturi video gratuite,  incarcate de diversi utilizatori ale unor platforme digitale, retele sociale sau de video sharing precum: Youtube.com, Dailymotion.com, Vk.com, Ok.ru, Vimeo.com, Videomega.tv, Video.mail.ru, Vimple.ru, Trilulilu.ro, Netu.tv, Okstream, Evoload şi altele.

Site-ul nu stochează informaţii ale utilizatorilor. Noi nu găzduim sau încarcam niciun fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine site-ul nostru. Dacă aveti orice problema legală vă rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor. Deasemenea, nici un fisier de tip imagine nu este stocat sau încarcat pe platforma Clicksud - Lumea ta digitală, acestea sunt găzduite sau preluate gratuit și liber de pe platforme ca (Google+, Picasa, Facebook, MeWe, Telegram, Whatsapp, Twitter, Instagram, Flickr, Imgur).

Intrebari frecvente FAQ:

- Nu puteti viziona video-urile de pe servere?
In primul rand, asiguraţi-vă că aveti cea mai recenta versiune de flash player instalata, de pe site-ul oficial: http://get.adobe.com/flashplayer.
Totusi, daca aveti Flash Player instalat si nu functioneaza niciun server, va rugam contactati-ne, este posibil ca episodul respectiv sa se fi sters de pe servere si noi sa nu il observam.

- De ce sunt mai multe servere video pe site?
Exista diverse surse video la fiecare episod pentru ca vizitatorii site-ului nostru se situeaza in toate colturile lumii iar viteza de accesare a serverelor difera in fiecare zona. Deci, este posibil ca pe serverul I episodul sa incarce perfect, iar pe serverul IV sa incarce mai greu, depinzand de distanta intre servere si zona utilizatorului. Inca un motiv pentru care exista mai multe servere, este faptul ca pe unele servere pot disparea episoadele, in functie de dorinta celui care le-a incarcat pe platforma/serverul respectiv.

- Cand apar emisiunile, serialele sau filmele mele preferate?
# Editiile din serialele si emisiunile tv romanesti apar de obicei la foarte scurt timp dupa difuzarea la televizor, in functie de userii ce isi incarca capturile video pe diversele platforme de video sharing, acestea pot intarzia.
# Episoadele din serialele straine apar pe platforme la o zi dupa difuzarea in America.
# Filmele apar dupa disponibilitate, nu este o data fixa.


- De ce nu mai apare subtitrarea in romana?
Subtitrarile in limba romana sunt preluate de pe site-uri de subtitrari gen: Subs.ro, Subtitrari-noi.ro, iar traducatorii fac munca voluntara, va rugam sa intelegeti asta si sa aveti rabdare.

- De ce la serialul X apare mai repede subtitrarea in romana iar la serialul Y nu a aparut inca?
La fel cum am spus mai sus, fiecare serial are cate un traducator sau mai multi. Unii traduc mai repede, altii mai tarziu, in functie de timpul fiecaruia.

- Incerc sa accesez site-ul si nu functioneaza?
In cazul in care dupa accesarea site-ului va apare eroarea: "Service Unavailable Error 503", va rugam reincarcati pagina pana aceasta se va incarca. Se intampla la anumite ore din zi, serverul sa fie suprasolicitat. Daca totusi nu va apare pagina din site dupa cateva reincarcari, contactati-ne la adresa de email de mai jos, sau pe pagina de Facebook. Vi se va raspunde, promitem!

- De ce imi apar reclame? 
Cum am mai spus, acest site nu detine propriile servere video, ci doar distribuie continut embed gratuit de pe servere externe. Serverele externe folosesc reclame integrate pentru intretinerea tehnica, niciun server extern nu tine fisiere video gratuit.

- Mi s-a intamplat sa apara reclame cu continut pentru adult? De ce pe acest site?
Din pacate pentru noi si pentru dumneavoastra, nu avem acces asupra tuturor reclamelor ce apar individual asupra fiecarui vizitator pe site-ul nostru. Noi interzicem aceste reclame, nu le toleram si incercam sa le raportam serverelor ce le ofera fara consintamantul nostru. Nu distribuim si nu toleram acest tip de continut!

Contactează administrator:
Pentru orice inconvenient, cereri, reclamaţii de orice fel sau informaţii adiţionale, puteţi contacta administratorii acestui site folosind formularul de contact de mai jos sau pe pagina de Facebook a site-ului
Va multumim si va salutam!

Una din categoriile principale ale site-ului Clicksud - Lumea ta digitala.

Taguri:
[disqus]
Clicksud - Lumea ta digitală - aduce vizitatorului o experienţă integrată, construită în jurul unei fuziuni de media cum ar fi seriale online subtitrate şi emisiuni româneşti.