Supravietuitorul episodul 15 online 2 Noiembrie 2016

Supravietuitorul episodul 15
Vizioneaza pe site-ul Clicksud - Lumea ta digitala, emisiunea Supravietuitorul episodul 15 online integral, dupa difuzarea la Pro Tv din data de 2 Noiembrie 2016.

Server II Server III Server IV

Intra aici pe site la data de 2 Noiembrie 2016, pentru a urmari online integral, emisiunea Supravietuitorul episodul 15.

Trimiteți un comentariu

 1. Asteptam cu nerăbdare partea II...multumim!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Seara buna, hai Sefule cu partea a 3-a :D

  RăspundețiȘtergere
 3. nu vi se pare ca proba de imunitate a post conceputa pt dexteritatile unui alpinist?

  RăspundețiȘtergere
 4. WOW,chiar imi placea de-al batran!Mircea era un concurent puternic si inteligent care incomoda prin prezenta lui acolo...de aceea ,sobolanul de Andrei poata sa doarma linistit,ca-i era teama pana si de umbra lui Mircea!patetic.. b-(

  RăspundețiȘtergere
 5. eu imi doresc ca concurenti sa fie ei insis - ,pt ca toti ajung la eliminare,logic ar fi sa gandeasca fiecare individual o strategie de supravietuire! .....fara pacturi,promisuni,amenintari....uni pot fi sireti rau!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce zdreanta a fost Dudu ca l-a votat pe Mircea! Mircea cand a castigat proba cu premiu vizita la hotel si cina le-a luat cu el pe plangacioasa de Dudu si pe miloaga de Adina. La fel cand a pierdut plangacioasa la tragere la sorti, Mircea s-a dus el in locul ei pe exil. Si la final cacacioasa i-a dat la temelie pt o alianta de cacat. Interesanta aroganta muierilor cum decid ele ce si cum doar pt ca baietii cauta cu disperare sa se scoata intre ei si spera sa ajunga in finala langa muieri care nu-s in stare sa castige o proba. Exact asa e si in viata!

  RăspundețiȘtergere
 7. Asta e un joc prostesc.Sincer oameni calumea care merita sa ramana pe insula pleaca.Si toti care nu merita raman.Sincer ,Mircea nu a facut nimic rau a ajutat foarte mult tribul Araw putea sa ia avantajul.Dudu este o miloaga ca la votat.Ar fi o emisiune super daca ar pleca numai cei care se claseaza pe ultimul loc la probe.Asa uni manipuleaza pe alti si iesi oricum.Poti sa fi tu cel mai bun din trib ca tot pleci.

  RăspundețiȘtergere
 8. In jocul asta n are niciun rost sa te sacrifici pt trib ca nimeni nu apreciază . Mi am schimbat total parerea despre Dudu. Cate a facut Mircea pt ea , si ea ... O sa l dea afara si pe Robi si sa mai vedem atunci Dudu ce faci, fraiera

  RăspundețiȘtergere
 9. o emisiune de tot ....... mai bine ne uitam la reclame sau la televizorul stins

  RăspundețiȘtergere
 10. Amza e un om deosebit. Cred CA trebua tinut cont : ca la ultima lui proba putea alege recompensa " imunitate" nu hrana pt. Trib. Si daca se ținea cont....măcar în acel vot. Chiar dacă nu a mers în finala e un om minunat. OM. Suflet si putere. Toți ceilalți nu văd că Andrei i manipuleaza. E oricum un luptător neînfricat. Bravo. Respecte.
  Despre Andreia... lașitate.
  Cred că tuturor ne -ar fi plăcut să vedem o luptă corectă măcar o dată între bărbații de acolo. Si Musashi a fost dat afară așa aiurea. Îmi plac toți din competiție. Toti au nevoie de acel castig.... motive se găsesc o mie... e un joc... Succes mai departe.

  RăspundețiȘtergere

[blogger]
Un produs Blogger.