Next Star sezonul 6 episodul 1 online 11 Februarie 2016

NEXT STAR SEZONUL 6 EPISODUL 1

ONLINE 11 FEBRUARIE 2016
Next Star sezonul 6 episodul 1 online 11 Februarie 2016
Vizionati aici pe Clicksud - Lumea ta digitala, incepand cu data de 11 Februarie 2016, un nou sezon din emisiunea de divertisment difuzata la Antena 1, Next Star. Urmariti acum, Next Star sezonul 6 episodul 1 online integral:
Server IIServer III

Vezi in data de 11 Februarie 2016, emisiunea Next Star sezonul 6 episodul 1 gratuit.

Etichete:

Trimiteți un comentariu

 1. Duva sa va duceti ... ce-l mai votat moment violenta, asta se voteaza in Romania, violenta :))) ultima fata a cantat foarte bine, fata cu opera a cantat dumnezeeste, fata de 7 ani care a cantat populara si ea a cantat foarte bine, si ei voteaza violenta ... ce plm ati vazut la ala ma !?!??!? ca aia nu este arta sub nici o forma ... daia se duce dracu Romania ca se agreeaza astfel de chestii ... ce plm invata copoo din emisiune, ca trebuie sa se bata ca sa fie vedete ?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ala avea un talent si tu zici ca e violenta ai vazut ca a aruncat betele si tu stai si zici ca e violenta eu nu am nimic cu tine dar parerea mea este ca a meritat

   Ștergere
  2. Mai intai vreau sa spun ca nam nimic cu tine, ce vreau sa iti spun este ca aia nu e violenta frate a aruncat betele de nustiu Cate ori.

   Ștergere

[blogger]
Un produs Blogger.