Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 episodul 17 finala online

HELL'S KITCHEN: IADUL BUCATARILOR SEZONUL 2 EPISODUL 17

FINALA ONLINE 4 MAI 2015

Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 episodul 17
Luni seara, in data de 4 Mai 2015, va invit sa urmariti pe Clicksud, marea finala din cadrul emisiunii Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor. Vezi acum, Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 epiosdul 17 (finala), gratis online integral:

Server IServer IIServer IIIServer IV

Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 episodul 17 finala online online subtitrat integral in limba romana.
Vizionati aici pe site, Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 episodul 17 finala online gratuit cu subtitrare.

Trimiteți un comentariu

 1. Felicitariiiiiiiii,a castigat cine merita.BRAVO MICHAEL.

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi pare bine ca a castigat Michael!

  RăspundețiȘtergere
 3. A castigat un francez in propria noastra tara si voi laudati acest fapt.Rusineeeeeeee!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi pare rau sa iti spun dar el este un roman si din cate am vazut eu este mai mandru decat oricine ca este ... Nu te-ai gandit ca poate a fost nevoit sa plece in alta tara ca multi alti romani care sunt impinsi de politica si conditiile precare in care traim sa paraseasca tara noastra ... Foarte multi romani ajung pe meleaguri straini dar asta nu inseamna ca nu mai sunt romani :)

   Ștergere
  2. Putea sa fie francez 100%, asta nu ii stirbeste cu nimic din merite. Nationalismul e stupid oricum l-ai privi. Dar fiecare cu parerea lui, mie imi place sa cred ca majoritatea accepta mai usor globalizarea si multiculturalismul, altfel nu ar fi ales un presedinte german.

   Ștergere
 4. E roman, nu francez. A castigat pe merit, lasati conceptiile astea de fals patriotism. Daca esti patriot, fa o petitie prin care ceri sa se intoarca in tara toti parintii copiilor lasati in grija altora pentru ca ei sa faca bani in Italia, Spania, Franta. Fa o petitie prin care ceri sa se creeze mai multe locuri de munca. Ia un caine de pe strada si sterilizeaza-l pe banii tai. E usor sa dai cu balegar din spatele monitorului. Se trezira simtamintele patriotice in tine? Pune osu' la munca, fa ceva pentru tara ta! Fa ceva frumos pentru tara ta pe mocca, fara sa ceri nimic in schimb. Poti patriotule?

  RăspundețiȘtergere

[blogger]
Un produs Blogger.