Ferma Vedetelor episodul 57 online

FERMA VEDETELOR EPISODUL 57

ONLINE 26 MAI 2015

Ferma Vedetelor episodul 57
Marti seara, la data de 26 Mai 2015, va invit sa urmariti aici pe site, un nou episod din show-ul Ferma Vedetelor difuzat la Pro Tv. Vizionati acum, Ferma Vedetelor episodul 57 online integral:

Server IServer IIServer III
Etichete:

Trimiteți un comentariu

  1. O emisiune de "rahat" ! Ionut eliminate de frustratii care au pierdut si parasutele care s-au vandut pentru banii promisi de Vica. Asta reflecta foarte bine caracterul romanului ! Toti frustratii fac echipa impotriva celui mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ionut trebuie sa invete sa respecte oamenii ,cu felul lui de a fi a suparat multi oameni in jurul lui , dealtfel a si recunoscut ca are o problema de a relationa cu oamenii,cum nu i convine ceva este gata sa aplice o corectie fizica .La tocat pe Dan tot timpu ....desi el facea buna dispozitie si rating la emisiunea asta, s au cum ar fi fost sa elimine toate fetele ?cine s ar mai fi uitat la emisiunea asta? ne am fi uitat la vicleanu fricosu si lenesul de Augustin la GEORGE morocanosul si batausu de Ionut? Daca era destept Ionut ar fi inteles rolul lui in acest show dar si rolul lui Dan.....si al fetelor.Eu cred ca el era frustrat ca nu putea sa fie distractiv si jovial ...el se credea stapin acolo si le cerea socoteala si i judeca pe toti.

    RăspundețiȘtergere

[blogger]
Un produs Blogger.