Originarii sezonul 2 episodul 18 online

THE ORIGINALS SEZONUL 2 EPISODUL 18

The Originals sezonul 2 episodul 17Urmareste pe Clicksud la data de 14 Aprilie 2015, cel mai recent episod de CW Tv din serialul The Originals (Originarii). Vizioneaza acum, online subtitrat gratuit, The Originals sezonul 2 episodul 18 numit: Night Has A Thousand Eyes.

Server I Server II Server III

Vezi aici pe site-ul nostru, serialul The Originals sezonul 2 episodul 18 subtitrati n romana.

Trimiteți un comentariu

 1. subtitrarea cand apare? {-(

  RăspundețiȘtergere
 2. Când apare cu subtitrare ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand punetii subtitrarea?????

  RăspundețiȘtergere
 4. spuneti si voi cand apare subtitrarea

  RăspundețiȘtergere
 5. Baaa puturosilor puneti subtritrarea ... Nu sunteti in stare d nimik

  RăspundețiȘtergere
 6. De ce nu merge nici un server???

  RăspundețiȘtergere
 7. Limba engleza este o limba de baza care se invata inca din clasele mici ar trebui sa va fie rusine ca strigati disperati dupa subtitrare!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. episodul 19 de ce nu pot sa ili vad?

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna ziua si multumesc intregii echipe pt treaba buna pe care o fac...dar mesajul meu este pt acele persoane care isi permit sa manjeasca prin cuvinte munca altora..."anonim" cum indraznesti tu sa spui despre niste persoane ca "sunt puturoase si nu sunt in stare de nimic" cand tu ai privilegiul de a urmari acest serial gratis fara sa depui niciun efort sau fara sa platesti? Cine iti permite tie "gunoiule" sa jignesti? Daca nu iti convine nu te uita, sunt multi mai multi cei care apreciaza munca lor decat unul ca tine, care sta degeaba si crede ca i se cuvine ceva. Meriti sa fi banat sa nu mai ai acces pe acest site tu si cei care jignesc si tot cer subtitrarea...echipa de aici isi face treaba asa cum poate mai bine si pt asta ar trebui sa le multumesti, dar avand in vedere ca esti doar un "gunoi" se subaintelege ca "atata poti" ...zi frumoasa doresc tuturor!

  RăspundețiȘtergere

[blogger]
Un produs Blogger.