Trandafirul Negru episodul 77 online

TRANDAFIRUL NEGRU EPISODUL 77
Trandafirul negru episodul 77Urmareste la data de 6 Ianuarie 2015, un nou episod al productiei difuzata la Pro Tv, Trandafirul Negru. Vizioneaza acum, serialul Trandafirul Negru episodul 77 gratis online subtitrat in romana:Server IIServer III

Trimiteți un comentariu

 1. Sunteti cei mai tari, va multumim frumos pentru efort. Este singurul site unde imi urmaresc serialele !

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt de acord cu anonim. Daca ati scoate si virusul de pe site atunci chiar ar fi totul perfect! Oricum tineti-o tot asa Clicksud!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu este niciun virus pe site, nu exista asa ceva. Poate intra vreo reclama de la servere care va zice sa instalati vreun antivirus sau ceva de genul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Se pare ca Clicksud se afla pe "lista neagra" a NOD 32... ca sa pot intra pe site trebuie sa dezactivez temporar "web access protection" ca altfel primesc un mare si rosu Access Denied din partea antivirusului cand incerc sa intru pe site... Dupa ce dezactivez web access protection pot accesa situl dar imi apare un mesaj de la NOD 32 in legatura cu un troian numit "HTML/Refresh.BC" unde am de ales intre Clean Delete si No action (todeauna dau Delete ca sa fiu sigur) O cautare rapida pe Google arata ca acel troian redirectioneaza browserul utilizatorului catre un URL cu software rau intentionat sau malitios...mai pe romaneste catre alti virusi si cine stie ce alte minunatii. Asta nu e bine... Scanati si voi baza de date a sitului cu mai multi antivirusi si vedeti si voi.

  PS. Alertele false cauzate de reclame sunt numite adware (nu primesc nici o atentionare de acest tip)

  RăspundețiȘtergere

[disqus]
Un produs Blogger.