Hell's kitchen: iadul bucatarilor episodul 17 finala online

HELL'S KITCHEN: IADUL BUCATARILOR EPISODUL 17
FINALA ONLINE 22 DECEMBRIE 2014
Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor episodul 17 finala
Catalin si Tavi sunt ultimii doi concurenti ramasi in marea finala Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor. Vizioneaza acum, Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor episodul 17 (finala) online:

Server IIServer III Server IV Server V

Trimiteți un comentariu

 1. Error loading media. FIle could not be played la partea a 2-a :(

  RăspundețiȘtergere
 2. Toate 3 partile au adblock,nu pot sa vad nimic :( multumesc ca pot urmari finala :(

  RăspundețiȘtergere
 3. Partea 5 si 7 din al doilea server?

  RăspundețiȘtergere
 4. La serverul 2 lipseste o parte...intre "partea 5" si "partea 6"..e prea brusca trecerea
  Mersi!

  RăspundețiȘtergere
 5. S-a facut dreptate iar nemernicul de CATALIN a platit pentru aroganta lui nefundamentata absolut deloc,si am simtit emotiile,pe bune,in fata pc-ului alaturi de tavi la final............bv si mult respect pentru acest pitic minune al atei culinare,atat traditionale cat si europene..........felicitarile mele arogantule ca nu ai luat premiul cel mare,esti un bucatar mediocru,putin spus,vb aia:Dupa fapta si rasplata =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

  RăspundețiȘtergere
 6. Îmi pare extrem de bine ca nu a ieșit Cătălin. El nu merita absolut deloc sa câștige , asta datorită caracterului dar mai ales al telantelui sau , si citez: "zero barat":)) Bravo Tavi!!! Ești tare pe domeniul gastronomiei si chiar ai un talent înnăscut. (h)

  RăspundețiȘtergere
 7. Tavi este foarte răutăcios,când ziceau șefi ceva de Cătălin ca a greșit zdreanță aia mică se bucura ii părea bine..este genu de om care calcă pe cadavre sa obțină ce vrea si ar face orice ca sa iasă el in evidentă...pe Cătălin i-l urau toți ca el este dintr-o bucata le zice in fata..nu pe la spate si asta se pare ca nu te mai ajuta in zilele de azi...acuma trebe sa pupi in c.r sa Primești ceva...si dacă îți zice cineva ceva in fata nu-ți convine...respect Cătălin dacă era așa rău in Bucătărie nu mai ajungea pana in finala...Tavi sa folosit de chestiile cu plânșul" sa para o persoana mai buna sa poată intra sub pielea altora..

  RăspundețiȘtergere
 8. A fost o bataie de joc.Aceasta emisiune nu are nici o legatura cu bucataria .Au ajuns in finala doi mascarici .Nu merita nici unul din cei care au participat sa castige,nu au nici o treaba cu bucataria.HELL'S KITCHEN trebuia sa arate talente in bucatarie nu CIRC

  RăspundețiȘtergere
 9. In sfarsit un concurs care s-a finalizat cu dreptate! 100% a meritat Tavi sa castig pentru ca are mult mai multe plusuri decat Catalin din punct de vedere al bucatariei, dar si al caracterului! Felicitari Tavi, Dumnezeu te-a ajutat!

  RăspundețiȘtergere
 10. Felicitari Tavi, ai fost singurul care a meritat 100% sa CASTIGE!

  RăspundețiȘtergere

[blogger]
Un produs Blogger.