Burlacul - Sezonul 4 episodul 8 online integral

BURLACUL SEZONUL 4 EPISODUL 8

Burlacul sezonul 4 episodul 8 integral
Astazi, asa cum v-am obisnuit, puteti urmari integral gratuit in format HD, un nou episod din show-ul tv matrimonial marca Antena 1, BURALCUL SEZONUL 4. Concurentele ramase sunt: Alexandra Nicolescu, Paula Minginer, Daciana Ciochina si Andreea Motoi. Cine credeti ca va fi urmatoarea eliminata, sau cine va castiga concursul?
Etichete:

Trimiteți un comentariu

 1. Pentru emisiunea "Burlacul" = mesaj pentru Bogdan : Cu regret spun, pierzand-o pe Paula cred ca vei avea un repros pentru tine, tot restul vietii tale, indiferent ce femeie vei avea langa tine. Paula te iubeste din toti "rarunchi", se vede si se simpte si se comporta asa cum se comporta o femeie ce iubeste persoana, nu pozitia, nici bani sau siguranta... caut-o si recastig-o altfel vei regreta toata viata... tu esti cel mai matur si cu toate astea tot tu esti cel ce nu ai inteles-o.
  Asi vrea ca acest mesaj sa ajunga cu adevarat la Bogdan, va multumesc.
  Sunt o femeie ce i-ar putea fi Paulei mama.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu regret va spun ca toate acestea sunt regizate, stati calma, vedeti-va de viata dvs, lasati-i pe altii sa faca bani.

   Ștergere
 2. daca cu adevarat o iubea pe paula sau macar avea sentimente nu se culca cu andreea .... si nici nu o lasa sa plece si lupta pt ea! !!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. genial raspuns , jur ! =))

  RăspundețiȘtergere
 4. Cum se numeste piesa aia cand Bogdan a plecat si Paula a ramas ?

  RăspundețiȘtergere

[blogger]
Un produs Blogger.