Server HDServer

Contact şi informaţii site

[full-post] Clicksud.org - Lumea ta digitală este un site liber şi echidistant de divertisment care indexează conţinut gratuit ce se găseşte la liberă circulaţie pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări video gratuite de pe site-uri gen: Youtube.com, Dailymotion.com, Vk.com, Ok.ru, Vimeo.com, Videomega.tv, Video.mail.ru, Vimple.ru, Trilulilu.ro, Netu.tv şi alte site-uri de video sharing.

Site-ul nu stochează informaţii ale utilizatorilor. Noi nu găzduim sau încarcam niciun fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine site-ul nostru. Dacă aveti orice problema legală vă rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor. Deasemenea, nici un fisier de tip imagine nu este stocat sau încarcat pe platforma Clicksud - Lumea ta digitală, acestea sunt găzduite sau preluate gratuit și liber de pe platforme ca (Google+, Picasa, Facebook, Twitter, Instagram, Flickr).

Vizionarea filmelor si serialelor online:
Nu puteti viziona video-urile de pe urmatoarele servere: Youtube, Dailymotion, Vk.com, Cloudy, Vimeo, Trilulilu, Videomega, Netu.tv? - In primul rand, asiguraţi-vă că aveti cea mai recenta versiune de flash player instalata, de pe site-ul oficial: http://get.adobe.com/flashplayer.

Contactează administrator:
Pentru orice inconvenient, cereri, reclamaţii de orice fel sau informaţii adiţionale, puteţi contacta administratorul acestui site/blog la adresa de e-mail: [email protected], pe pagina de Facebook a site-ului, sau folosind formularul de contact de mai jos:


Nume
Email *
Mesaj *


Una din categoriile principale ale site-ului Clicksud - Lumea ta digitala.


Contact şi informaţii site online subtitrat integral in limba romana.
Vizionati aici pe site, Contact şi informaţii site gratuit cu subtitrare.
[blogger]
Un produs Blogger.